Bent u net verhuisd en op zoek naar een mooie vloer? Is uw huidige vloer aan vervanging toe? Of zit uw bedrijf in een nieuw pand en bent u op zoek naar geschikte vloeren? Wat uw situatie ook is, voor mooie vloeren kunt u altijd terecht bij vloerenspecialist deVloerenReus. Wij hebben een ruim assortiment marmoleum en pvc vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een perfecte afwerking met een ruim assortiment plinten en vele vloermatten. Precies zoals u van een vloerenspecialist mag verwachten.

Deskundig advies, vakkundige hulp

Bij deVloerenReus helpen we u graag met het maken van de juiste keus. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over vloeren kunnen we u er alles over vertellen. Wat zijn de voordelen van pvc vloeren, wat is het verschil met marmoleum en wat zijn de mogelijkheden van de verschillende merken? Zo maar een paar vragen die we als vloerenspecialist dagelijks beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor vloeren van bekende grote merken en kleinere overige merken. Allemaal staan ze garant voor kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit. U schaft ze bij ons aan voor een zeer scherpe prijs.

Wie een mooie vloer bij een vloerenspecialist koopt, wil dat hij perfect wordt geplaatst. Dit kunt u misschien heel goed zelf doen, maar als u wat minder ervaren bent en liever de hulp van vloerenspecialisten inschakelt, dan staan wij voor u klaar. Bij deVloerenReus bieden we u de mogelijkheid vloeren vanaf 10m2 te laten leggen door CBW-erkende professionals. Vakwerk op maat!

Meer weten van de vloerenspecialist

Wanneer u meer informatie wenst over onze vloeren, de diverse mogelijkheden of onze legservice, kunt u vrijblijvend contact opnemen met behulp van het contactformulier. Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook. Onze vloerenspecialisten staan voor u klaar.