Welk merk is de beste keuze voor een PVC vloer in Den Helder? En hoe kiest u uit alle kleuren, patronen en stijlen die er beschikbaar zijn? PVC is heel duurzaam, ontzettend sterk en bovendien bijzonder sfeervol. Toch kan het best lastig zijn om een keuze te maken, door het overweldigende assortiment.

We hebben jarenlange samenwerkingen met merken zoals Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, Moduleo, Forbo Allura, Objectflor Expona, mFlor en Beautifloor. Dat betekent dat we praktisch ieder ontwerp en iedere kleur kunnen leveren, uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegelijkertijd helpen we u graag een goede keuze te maken, bijvoorbeeld bij ons in de showroom of online.

Maak een afspraak en kom bij ons langs, zodat u de kwaliteit van de PVC vloeren in visgraat of met een betonlook zelf kunt komen ervaren. Of gebruik online de kamer-configurators van de merken, om zelf een beeld te krijgen van hoe het eruit kan komen te zien.

Voordelen van PVC: duurzaam, sterk en sfeervol

Welke kleur en welk patroon u ook kiest, de PVC vloer in Den Helder is bij ons altijd een kwalitatief uitstekende keuze:

  • Duurzaam
    PVC heeft een lange levensduur. De materialen zijn goed beschermd tegen verkleuring en blijven dus jarenlang mooi.
  • Sterk
    De sterke materialen beperken slijtage in de vorm van krassen, deuken en andere oneffenheden in de vloer.
  • Sfeervol
    Met een houtlook, betonlook of specifiek in een visgraat of ander patroon is de PVC vloer een sfeervolle keuze.

Verlijmd of geklikt: ook op vloerverwarming

Onze PVC vloeren zijn goed geschikt voor vloerverwarming, zowel verlijmd als geklikt. De vloeren zijn geschikt om te verlijmen of te klikken, afhankelijk van de variant die u kiest. Dus wilt u de vloer van PVC leggen in een appartement of verdiepingsvloer? Het is goed mogelijk om daar een (geluid)dempende ondervloer onder te leggen.

En ligt er al vloerverwarming in de woning of wilt u die in droogbouw laten plaatsen? In de beide gevallen is het goed mogelijk om er een PVC vloer in Den Helder overheen te (laten) leggen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

PVC vloer in Den Helder laten leggen

De PVC vloer in Den Helder is dankzij de A-merken waarmee we samenwerken altijd van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunt u gebruik maken van onze legservice. Met meer dan 85 jaar ervaring zorgen we er als label van Kokkelkoren Project- en Woninginrichting voor dat de vloer naadloos komt te liggen. Het garandeert een prachtig resultaat, waar u vervolgens jarenlang ontzettend veel plezier van heeft.

Vragen over uw PVC vloer in Den Helder of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.