Wie beschikt over een mooie vloer, wil deze graag laten zien. Afdekken wilt u dan ook alleen wanneer het noodzakelijk is én wanneer de gebruikte vloermatten niet afdoen aan de gecreëerde sfeer en het interieur. In het assortiment van deVloerenReus zijn daarom enkel de mooiste vloermatten opgenomen. Deze matten beschermen uw vloer op een stijlvolle, duurzame manier.

Wij bieden vloermatten aan van de volgende merken: ZENO Protect en Forbo Coral.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Behoed uw vloeren tegen vuil en vocht

De ingang en uitgang van uw bedrijfspand of woning is dé plek waar vocht en vuil de meeste kans hebben uw vloer te vervuilen of beschadigen. Juist daarom verdient uw vloer op deze plek de beste bescherming. Dat kan met een goede vloermat. Bij deVloerenReus vindt u ze in vele kleuren en uitvoeringen. We bieden u zelfs de gelegenheid om een vloermat op maat te laten produceren. In alle gevallen bent u verzekeren van hoogwaardige kwaliteit. Onze vloermatten zijn mooi om te zien, sterk en duurzaam. Dankzij hun unieke samenstelling krijgen vocht en vuil geen kans.

Een vloermat naar wens, advies op maat

Bent u op zoek naar een mooie droogloop mat of een vloermat in een speciale vorm of kleurstelling? Bij deVloerenReus adviseren we u graag over de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel of stel uw vraag online.