Visgraat vloeren zijn bezig met een opleving. Vonden ze vroeger hun plaats in herenhuizen, tegenwoordig zijn ze in veel nieuwbouwhuizen te vinden. Het gaat bij visgraat vloeren om een vloer waarbij de planken loodrecht op elkaar gelegd worden. Het patroon dat vervolgens ontstaat is vergelijkbaar met een visgraat. Pvc vloeren die uitgevoerd zijn in lange stroken zijn hier uitermate geschikt voor, maar ook visgraat parketvloeren zijn schitterend om te zien.

Kamers met karakter

Pvc vloeren zijn vaak niet van echt hout te onderscheiden. Met het juiste legverband doen ze niet onder voor een dure houten parketvloer met visgraatmotief. Pvc is echter een stuk goedkoper en veel makkelijker te onderhouden. Dat is wel zo fijn voor u en uw portemonnee! Budget pvc vloeren met visgraatmotief zijn bij deVloerenReus volop verkrijgbaar. Grote merken als Ambiant, mFLOR en Viva Floors zijn in het assortiment opgenomen en bieden visgraat vloeren aan in vele unieke uitvoeringen.

Visgraat vloer laten leggen

Een visgraat pvc vloer moet verlijmd worden en is lastiger te leggen dan de meeste andere vloeren. U doet er goed aan hier een specialist voor in te schakelen. Bij deVloerenReus zijn we u graag van dienst. Niet alleen met de mooiste visgraat pvc vloeren, ook met een zeer voordelige legservice.