De mooiste PVC vloer in Alkmaar is goed van kwaliteit, ontzettend duurzaam en bovendien bijzonder sfeervol. Met ons uitgebreide assortiment A-merken helpen we u graag een keuze te maken uit de mooiste ontwerpen en dessins. Dus zoekt u naar een PVC vloer in visgraat, een betonlook of een heel andere stijl? Ontdek online wat er mogelijk is of maak een afspraak bij ons in de showroom, dan vertellen we u graag meer.

Met meer dan 85 jaar vakmanschap en ervaring weten we wat een vloer mooi maakt. Bovendien kunt u gebruik maken van (online) kamer-configurators, om alvast te zien hoe het in uw interieur kan gaan ogen.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Eigen showroom en online roomplanners

We nodigen u graag uit bij ons in de showroom in Warmenhuizen, waar we de verschillende vloeren van merken zoals Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, moduleo, Forbo allura, Objectflor Expona, Quick-step, mFlor en Beautifloor hebben liggen. Kom er zelf ervaren hoe goede kwaliteit aanvoelt en welke verschillende designs er mogelijk zijn.

Daarnaast helpen onze vloerspecialisten u graag met de online roomplanners, zodat u precies kunt zien hoe de vloer er over een groter oppervlak uit komt te zien. Dus zoekt u een nieuwe vloer voor de woonkamer, de keuken of bijvoorbeeld de slaapkamer? Bij ons vindt u de PVC vloer in Alkmaar die praktische voordelen combineert met een mooi ontwerp en bovendien een duurzame vloer die (tientallen) jaren mee kan.

85 jaar vakmanschap: visgraat en andere patronen

We zijn een label van Kokkelkoren Project- en Woninginrichting. Dat betekent dat we beschikken over meer dan 85 jaar ervaring en vakmanschap. Ondertussen zijn we goed op de hoogte van de laatste trends, bijvoorbeeld voor visgraat en andere patronen.

Dus zoekt u naar een vloer in betonlook, in houtlook of specifiek geklikt in plaats van verlijmd? We vertellen u er graag meer over. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een PVC vloer, waarmee u kiest voor een materiaal dat bovendien goed geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

PVC vloer in Alkmaar laten leggen

De PVC vloer in Alkmaar is een prachtige keuze, die u ons bovendien vakkundig kunt laten leggen. Met onze legservice zorgen we voor een mooie en naadloze vloer, die het beste in de materialen en merken naar boven haalt. Onze vloerspecialisten gaan er vakkundig mee aan de slag, voor een vloer waar u jarenlang iedere dag plezier van heeft.

Vragen over uw PVC vloer in Alkmaar of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.