Een pvc vloer netjes leggen? Laat dat maar over aan de specialisten van deVloerenReus. Deze CBW-erkende professionals leggen in no-time uw pvc vloer in visgraat motief of met een wildverband. Precies zoals u wilt, precies zoals het hoort. Wanneer u ervoor kiest onze legservice in te schakelen, bent u verzekerd van een perfecte plaatsing en een nette afwerking. Het complete plaatje van A tot Z, wij zorgen ervoor!

Legpatronen

Vloeren vanaf 10 m2 kunt u voordelig door deVloerenReus laten leggen. Het leggen gebeurt met grote deskundigheid en in een legpatroon dat u wenst. Het meest gebruikte legpatroon is wildverband. Hierbij verspringen de stroken voor de helft of een derde, wat zorgt voor een speels effect. De verschillende rijen stroken dienen perfect op elkaar aan te sluiten om een volledig gesloten naad te bekomen. Een ander mogelijk legpatroon is de visgraat. Hierbij worden de stroken of planken loodrecht op elkaar gelegd. Het patroon dat vervolgens ontstaat is vergelijkbaar met een visgraat.

Welk legpatroon wordt gebruikt, bepaalt u zelf. Of we de vloer bij het leggen verlijmen of los plaatsen, is mede afhankelijk van de ondervloer en het soort pvc dat u kiest. Gelijmde vloeren kunnen op een vlakke cement dekvloer of een zwevende ondervloer geplaatst worden. Pvc vloeren in de klik variant kunnen, net als bij het leggen van een parket of laminaat vloer, in elkaar geklikt worden.

Offerte bij het laten leggen van een pvc vloer

Bij deVloerenReus adviseren we u graag over de vele mogelijkheden van pvc en de diverse manieren van leggen. Neem hier gerust contact over op of kom langs in de winkel. Wilt u ons uw vloer laten leggen en allereerst een offerte op maat? Vul dan nu direct het offerteformulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.