Pvc vloeren zijn duurzaam, sterk en hygiënisch. Ze geven een ruimte karakter en bepalen voor een groot deel de sfeer. Om optimaal van een pvc vloer te genieten, is het zaak dat deze correct gelegd is. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Bij deVloerenReus kunt u namelijk niet alleen terecht over een uitgebreid assortiment vloeren van grote merken. We zijn u ook graag van dienst wanneer u een pvc vloer wilt laten leggen.

Wij bieden pvc vloeren aan van de volgende merken: Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, moduleo, Forbo allura, Objectflor Expona, Quick-step, mFlor en Beautifloor.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Lijmen of klikken

Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in langwerpige stroken of vierkante tegels. Ze kunnen zowel verlijmd, als zwevend geplaatst worden. Wat de beste keus voor u is, hangt af van de ondergrond en uw persoonlijke voorkeur. Wanneer u ervoor kiest pvc vloeren verlijmd te laten leggen, wordt deze op een zwevende ondervloer of op een vlakke cementvloer gelijmd. In het andere geval wordt gewerkt met een pvc klikvariant. De pvc vloer wordt dan niet aan de vloer vastgeplakt. Bij deVloerenReus adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden om een pvc vloer te laten leggen. We weten precies waar er op gelet moet worden bij het maken van de juiste keus. Wist u bijvoorbeeld dat u zelfs een pvc vloer kunt laten leggen over vloerverwarming heen? Een pvc vloer kan daarnaast ook geschikt zijn voor vloerkoeling.

Maak een afspraak

Het leggen van een pvc vloer gebeurt bij deVloerenReus op afspraak en na een beoordeling van uw ondervloer. Wie ons inschakelt om een pvc vloer te laten leggen, is verzekerd van een prachtige onderhoudsarme vloer waar u nog veel plezier aan zult beleven. Wanneer zullen we bij u langskomen?