Een milieuvriendelijke vloer die wel tegen een stootje kan? Maak kennis met Forbo marmoleum! Deze veelzijdige linoleumvloeren worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Forbo marmoleum vloeren zijn zeer sterk en gemakkelijk schoon te houden. Een bijzonder duurzame soort vloeren die in banen materiaal, in stroken of in tegels gelegd kan worden.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Authentieke uitstraling

Een van de dessins die Forbo marmoleum kent, is die van beton. Marmoleum met een betonlook ziet er strak uit, maar doet tegelijkertijd warm aan. Vloeren met een marmoleum betonlook zijn niet van echt beton of een gietvloer te onderscheiden. Ze hebben echter veel meer voordelen. Zo is een marmoleum vloer met betonlook gemakkelijk te onderhouden, stofvrij en slijtvast. Een bijkomend voordeel van marmoleum is dat het goed te repareren is. Van een vervanging of reparatie zie je helemaal niets.

Forbo marmoleum vloeren voor een scherpe prijs

Marmoleum vloeren zijn duurzaam en het materiaal is volledig recyclebaar. Een aanwinst voor ieder interieur en voor ieder budget. De prijs van een marmoleum vloer is namelijk helemaal niet hoog. Bij deVloerenReus zijn ze bijzonder voordelig geprijsd. Meer weten of een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.