Hoe kiest u een mooie PVC vloer in Hoorn? U kunt online inspiratie opdoen en zelfs gebruik maken van handige kamer-configurators van de merken. Gebruik ze bij ons op de website en krijg een beter beeld van hoe de vloer er in uw interieur uit zal komen te zien. Of kom naar onze showroom, waar onze vloerenspecialisten u graag zelf de hoge kwaliteit laten ervaren.

Dus zoekt u een visgraat PVC vloer of wilt u daarmee bijvoorbeeld zorgen voor een stoere betonlook? Het is allemaal mogelijk, dankzij de veelzijdigheid van dit duurzame, sterke en bijzonder sfeervolle materiaal. Sterker nog, PVC is bovendien goed geschikt voor vloerverwarming.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Verlijmd of geklikt: ook op vloerverwarming

De PVC vloer in Hoorn kunt u op verschillende manieren (laten) leggen. Dat kan verlijmd of geklikt. Traditioneel wordt een vloer van PVC verlijmd, op de betonnen ondervloer. Het is ook mogelijk om de vloer zwevend te (laten) leggen, bijvoorbeeld in appartementen en voor andere verdiepingsvloeren. Dit biedt de mogelijkheid om er een geluiddempende ondervloer onder aan te brengen. Bovendien kunt u de vloer altijd weer verwijderen, om die eventueel mee te nemen naar een volgende woning.

De PVC vloeren uit ons brede assortiment zijn goed geschikt voor vloerverwarming. Dat geldt voor de merken Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, Moduleo, Forbo Allura, Objectflor Expona, mFlor en Beautifloor, waarmee u kiest voor de hoogste kwaliteit.

Eigen showroom en online roomplanners

We begrijpen dat het best lastig kan zijn om een mooie PVC vloer uit te zoeken voor uw woning in Hoorn. Het liefst zou u de vloer misschien even bij u thuis bekijken. Of in een groter formaat, om een beter beeld te krijgen van hoe het eruit kan komen te zien. Met de online roomplanners krijgt u een zo goed mogelijk beeld van hoe de vloer oogt. Bij ons in de showroom in Warmenhuizen helpen we u bovendien graag om het voorbeeld zo goed mogelijk af te stemmen op uw interieur.

Bij ons in de showroom kunnen we u bovendien de hoge kwaliteit van de PVC vloeren laten ervaren. Vergelijk de verschillende merken en ontdek wat er mogelijk is, bijvoorbeeld in een betonlook of als u zoekt naar (klassiek) visgraat.

PVC vloer in Hoorn laten leggen

De PVC vloer in Hoorn kunt u professioneel laten leggen. Onze vakkundige legservice gaat er graag voor u mee aan de slag. Dat garandeert een naadloze vloer die we netjes verlijmen of een vloer die we zwevend leggen door die stevig in elkaar te klikken. Wij zorgen ervoor dat de vloer geweldig ligt, zodat u daar jarenlang met veel plezier gebruik van kunt maken.

Vragen over uw PVC vloer in Hoorn of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.