De PVC vloer in Purmerend is een prachtige, sfeervolle en bovendien bijzonder duurzame keuze. Het materiaal is sterk, geschikt voor vloerverwarming en we kunnen dat zowel verlijmd als geklikt leggen. Dus zoekt u naar PVC van de beste kwaliteit, het liefst van de bekende A-merken? Met ons assortiment van Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, Moduleo, Forbo Allura, Objectflor Expona, mFlor en Beautifloor kiest u altijd uit het breedste aanbod.

Kom naar onze showroom in Warmenhuizen, op korte afstand van Purmerend. We laten u graag zien welke mooie vloeren er beschikbaar zijn en in welke patronen u die kunt (laten) leggen. Met meer dan 85 jaar vakmanschap en ervaring weten we wat er mogelijk is, ook als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van vloerverwarming.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Eigen showroom en online roomplanners

We beschikken in Warmenhuizen over een ruime eigen showroom. Daar hebben we de vloeren van de verschillende merken liggen, zodat u zelf kunt ervaren hoe echte kwaliteit aanvoelt. Daarnaast kunnen we samen met u gebruik maken van de roomplanners van de diverse merken, die ook online beschikbaar zijn.

Samen met u zoeken we naar de mooiste PVC vloer in Purmerend, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Dus zoekt u naar een vloer in visgraat, gaat u voor een betonlook of wellicht een bepaalde warme tint? Wij laten graag zien wat er mogelijk is.

85 jaar vakmanschap: visgraat en andere patronen

Tijdens meer dan 85 jaar vakmanschap hebben we alle patronen, kleuren en uitvoeringen van de PVC vloer al een keer voorbij zien komen. We leverden en legden vloeren in Purmerend en omgeving, net als door de rest van Noord-Holland.

Heeft u vragen over PVC in combinatie met vloerverwarming, over de legwijze of twijfelt u over een klassieke bies langs de wanden? Het zijn allemaal onderwerpen waarover we u graag meer vertellen. Laat u adviseren door onze specialisten, dan weet u zeker dat u kiest voor de mooiste vloer op basis van hoogwaardig PVC.

PVC vloer in Purmerend laten leggen

We leveren de beste PVC vloeren van gerenommeerde A-merken, waarmee we al jaren samenwerken. En wilt u de vloer graag vakkundig en professioneel laten leggen? We zijn een label van Kokkelkoren Project- en Woninginrichting. Dat betekent dat we de vloer vakkundig kunnen leggen, uiteraard ook in visgraat en andere specifieke patronen of formaten. Zoekt u naar specifiek smalle ‘planken’ of grotere exemplaren? We laten graag zien wat dat doet met het design en gaan er daarna voor u mee aan de slag.

Vragen over uw PVC vloer in Purmerend of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.