Wat maakt een PVC vloer in Heerhugowaard tot de mooiste keuze? Het is een duurzame, sterke en bovendien bijzonder sfeervolle vloer. Dat vertellen we u graag vanuit ons meer dan 85 jaar aan vakmanschap, al laten we het u nog liever zien bij ons in de showroom.

Kom naar onze showroom in Warmenhuizen en ervaar er zelf de hoge kwaliteit van de verschillende merken waarmee we al jaren samenwerken. Bovendien kunnen we u de mogelijkheden in visgraat laten zien, net als voor een betonlook of houtlook. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden of zoekt u naar niets minder dan het beste? We zijn uw specialist in PVC vloeren, die natuurlijk geschikt zijn voor vloerverwarming.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

85 jaar vakmanschap: visgraat en andere patronen

We zijn een label van Kokkelkoren Project- en Woninginrichting. Dat betekent dat we beschikken over meer dan 85 jaar ervaring en puur vakmanschap. Wij weten wat een PVC vloer goed maakt en hoe u daar (tientallen) jaren iedere dag plezier van heeft.

Tegelijkertijd zijn we op de hoogste van de actuele trends. Dus zoekt u een mooie visgraatvloer of gaat het u om PVC in een betonlook? Het als in de verschillende soorten houtlook adviseren we u graag over de verschillende dessins en ontwerpen die er beschikbaar zijn.

Tip: zien hoe het er bij u thuis uit komt te zien? Gebruik online de kamer-configurators van de diverse merken. Of kom naar onze showroom, waar we er graag samen met u mee aan de slag gaan.

Alle A-merken: Vivafloors, Ambiant, Moduleo en meer

U heeft voor de PVC vloer in Heerhugowaard de keuze uit alle A-merken. Het gaat om Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, Moduleo, Forbo Allura, Objectflor Expona, mFlor en Beautifloor, waarmee u zeker weet dat er ook voor u een mooie vloer bij zal zitten.

Onze vloerspecialisten vertellen u graag meer over de diverse merken en hun innovaties. Zo kiest u voor een PVC vloer die u kunt (laten) verlijmen of klikken, net als voor de ontwikkelingen om de vloer zo mooi mogelijk te laten ogen.

PVC vloer in Heerhugowaard laten leggen

We zijn uw specialist in PVC vloeren in Heerhugowaard en omgeving, zowel online als bij ons in de showroom in Warmenhuizen. En wilt u de vloer graag vakkundig laten leggen, om zeker te weten dat dit goed en naadloos gebeurt? Met onze legservice laat u het over aan de specialisten. Wij helpen u voor een mooie nieuwe vloer te zorgen, waar u in de woonkamer, de keuken of bijvoorbeeld de slaapkamer iedere dag plezier van heeft.

Vragen over uw PVC vloer in Heerhugowaard of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.