Expona PVC vloeren

Expona Design – Create the difference

Designvloer, rubber vloer en technische vinyl vloer van objectflor

objectflor behoort tot de toonaangevende aanbieders in geheel Europa als het gaat om elastische vloerbedekkingen. We bieden in de productcategoriën LVT Design FlooringTechnical Vinyl Flooring en Rubber Flooring hoogwaardige en innovatieve vloerbedekking.

Onze positie: De specialist aan uw zijde

We kunnen bij de verkoop van elastische vloerbedekkingen terugkijken op een jarenlange ervaring maar hedendaagse onderneming kijken we ook graag naar de toekomst. Onze vloerbedekkingen voldoen niet alleen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaards, maar combineren innovatief design met hoge functionaliteit. We hebben een bekwame buitendienst en een uitgebreid netwerk van vakhandelspartners. Hierdoor garanderen we maximale klantnabijheid en bieden u vakkundige advisering en begeleiding. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Perfecte service en dienstverlening op maat staan bij ons op de eerste plaats. Natuurlijk zijn we ook TÜV-gecertificeerd!

  • Zeer snelle levertijden dankzij modern centraal magazijn Lager und Logistik
  • Maximale klantnabijheid door een breed netwerk van vakhandelspartners
  • De vloerbedekkingen combineren innovatief design met zeer hoge functionaliteit
  • Door TÜV ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Vakkundige advisering door onze binnen- en buitendienst

Objectflor.nl

Maak gebruik van onderstaande roomconfigurator / roomplanner om uw droomvloer te vinden op de desbetreffende merkpagina. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!