Uw PVC vloer in Schagen is een zowel duurzame, sterke als bijzonder sfeervolle keuze. Het zijn de belangrijke voordelen van dit materiaal, bij alle A-merken waarmee we al jarenlang samenwerken.

We zijn een label van Kokkelkoren Project- en Woninginrichting, wat betekent dat we beschikken over meer dan 85 jaar vakmanschap en ervaring. Wij weten wat er mogelijk is, hoe u kiest voor een mooie vloer en hoe u die vakkundig kunt (laten) leggen. Het resultaat is een prachtige vloer in visgraat of met een betonlook, net als in de diverse andere stijlen die er beschikbaar zijn.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Alle A-merken: Vivafloors, Ambiant, Moduleo en meer

Bent u benieuwd naar de verschillende topmerken voor een PVC vloer? U heeft bij ons de keuze uit Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, Moduleo, Forbo Allura, Objectflor Expona, mFlor en Beautifloor. Het zijn stuk voor stuk A-merken, waarmee we al jaren samenwerken en waar u kunt rekenen op een hoogwaardige vloer.

Dat kunnen we u natuurlijk vertellen, maar we laten het u liever zelf ervaren. Daarom hebben we een eigen showroom in Warmenhuizen. Maak er een afspraak en bekijk zelf de verschillende materialen, uitvoeringen en legpatronen. Op die manier krijgt u een veel beter beeld van wat er mogelijk is. En wilt u daar zelf alvast mee aan de slag? Dankzij de kamer-configurators van de merken kunt u alvast zien hoe het er in uw interieur uit kan komen te zien.

 

Voordelen van PVC: duurzaam, sterk en sfeervol

Iedere PVC vloer van onze A-merken combineert een aantal belangrijke voordelen:

  • Duurzaam
    Het PVC is bijzonder duurzaam, dus gaat zonder problemen (tientallen) jaren mee. De vloeren verkleuren nauwelijks, dankzij goede bescherming tegen UV-straling.
  • Sterk
    Het materiaal voor de vloer is oersterk. Dat beperkt krassen, butsen en andere oneffenheden in de mooie nieuwe PVC vloer in Schagen.
  • Sfeervol
    Ontdek bijvoorbeeld de verschillende soorten houtlook, de betonlook en natuurlijk legpatronen zoals visgraat en andere varianten. Het maakt de vloer bijzonder sfeervol.

Onze vloerspecialisten vertellen u graag meer over de bijzondere eigenschappen van de PVC vloeren. Wist u bijvoorbeeld dat ze heel goed geschikt zijn voor vloerverwarming? En dat u de vloer zowel gelijmd als geklikt kunt (laten) leggen? Het zijn een paar van de mogelijkheden, die we u graag toelichten bij ons in de showroom.

 

PVC vloer in Schagen laten leggen

Natuurlijk kunt u de PVC vloer van uw keuze bestellen, waarna we die snel zullen leveren. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze vakkundige legservice. Wij zorgen voor een naadloze vloer in de woonkamer, de keuken en bijvoorbeeld de badkamer. Het resultaat is een stralende vloer, waar u iedere dag met veel plezier gebruik van zal maken.

Vragen over uw PVC vloer in Schagen of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.