Een mooie vloer verdient een nette afwerking. Met de diverse plinten uit het assortiment van deVloerenReus is dat zo gebeurd. De plinten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Gaat u voor een mooie overzetplint, een nette plakplint of kiest u toch voor strakke mdf plinten?

Wie bieden plinten aan van de volgende merken: Exclusive Decor en PPC.

Maak gebruik van onze roomconfigurators / roomplanners om uw droomvloer te vinden. Bekijk een preview van je nieuwe vloer en pas de kleur en legpatronen aan tot je een prachtige vloer hebt gevonden!

Soorten en functies

Welke plinten bij welke vloer worden gebruikt, is niet alleen afhankelijk van de soort vloer. Ook de functie van de plinten speelt mee. Plakplinten bijvoorbeeld worden plat op de vloer geplakt en worden vaak gebruikt op plaatsen waar muurplinten niet geplaatst kunnen worden. Muurplinten zijn staande plinten die op de grond, maar voor het grootste deel tegen de muur bevestigd worden. Overzetplinten hebben meerdere functies. Ze zorgen niet alleen voor een fraaie afwerking, ook kunnen ze over oude plinten heen geplaatst worden of gebruikt worden om kabels mee weg te werken.

Zowel onze muurplinten, als onze overzetplinten en plakplinten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in mdf. Mdf plinten zijn relatief goedkoop en kunnen in elke gewenste kleur geverfd worden. Perfect passend bij uw vloer!

Voordelige plinten

Alle plinten uit het assortiment van deVloerenReus zijn scherp geprijsd. Wanneer u ons uw vloeren laat leggen, zorgen we uiteraard in alle gevallen voor een prachtige afwerking. Plinten zijn bij een offerteprijs inbegrepen.