Een mooie tegelvloer in een eigentijds legpatroon, maar wel met de voordelen van vinyl? Kies dan voor een pvc tegelvloer van deVloerenReus. De beste kwaliteit pvc met een prachtig uiterlijk. Stil, sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Een prachtig product

In het assortiment van deVloerenReus is een zeer divers aanbod pvc tegels opgenomen van gerenommeerde merken. Onder andere Ambiant, Quick-Step en Moduleo zijn goed vertegenwoordigd.

Pvc vloertegels zijn bijzonder fraai wanneer ze volgens een vast legpatroon in bijvoorbeeld een hal of landelijke keuken geplaatst worden. Ze geven een ruimte net dat beetje meer. De tegels kunnen zowel in kruisverband als diagonaalverband gelegd worden, maar een Romaans verband of halfsteensverband legpatroon geeft met pvc tegels ook bijzondere resultaten. Eigenlijk is er met pvc tegels van alles mogelijk… De tegels kunnen zelfs aan de wand geplaatst worden. Natuurlijk is ook hier een zeer divers legpatroon mogelijk. Pvc wandtegels zijn immers gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast kunnen ze eenvoudig gereinigd worden, zijn ze vochtwerend en hygiënisch, en geven ze sfeer aan elke ruimte.

Legpatroon van tegels, snel en vakkundig geplaatst

Een rustig, speels of eigenzinnig legpatroon van tegels? Voor de specialisten van deVloerenReus is het geen probleem. Ze komen graag bij u thuis of op kantoor om de mooiste pvc vloeren te plaatsen.