​Heeft u de vtwonen PVC vloer op televisie gezien en wordt u daar enthousiast van? Dat begrijpen we, de vloeren liggen er vaak prachtig bij. Het gaat bijvoorbeeld om visgraat of betonlook, twee van de hippe en trendy keuzes voor een nieuwe vloer.

Als u denkt aan een PVC visgraat-vloer of vloer in betonlook leggen we graag uit wat daar de voordelen van zijn. Het vormen beide combinaties van stijlvolle en mooie keuzes, met een supersterk en oerdegelijk materiaal.

Tip: vtwonen PVC is zowel een eigen (basic) merk als een promotiekanaal voor verschillende merken die we al jaren leveren. U kunt denken aan Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, moduleo, Forbo allura, Objectflor Expona, Quick-step, mFlor en Beautifloor.

PVC in visgraat: stijlvol en supersterk

Het vtwonen PVC in visgraat combineert twee fijne eigenschappen:

  • Stijlvol
    vtwonen visgraat PVC ziet er prachtig uit, dankzij de diverse designs die er beschikbaar zijn. Zoekt u bijvoorbeeld naar korte stroken, lange stroken of specifiek een vloer met een bies rond de vloer bij de wanden? Het PVC is beschikbaar in lichte en donkere kleuren, zelfs met de kenmerkende houtnerven voor een zo realistisch mogelijk ogende ‘houten’ vloer.
    Tip: smallere en kortere stroken zorgen voor een meer klassieke look, terwijl bredere en langere stroken de vloer moderner laten ogen.
  • Supersterk
    Welke vorm of variant van het VT Wonen PVC u ook kiest, bijvoorbeeld in visgraat: het is een supersterk materiaal. De vloer is goed bestand tegen gewicht, tegen eventuele krassen, verkleuringen en andere vormen van slijtage en beschadiging. Dat houdt de vloer zo lang mogelijk mooi. Bovendien hoeft u de vloer niet (jaarlijks) te oliën en kunt u deze zonder problemen dweilen.

PVC vloer in betonlook: oerdegelijk

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor PVC in betonlook van vtwonen. Dit is minstens zo mooi, ook al leidt het tot een heel andere uitstraling. De PVC vloer in betonlook van vtwonen oogt massief en oerdegelijk, dankzij de haast naadloze combinatie van stroken of tegels. De betonkleur is er in lichte en donkere tinten. Bovendien hoeft de vloer niet eerst dagen- of wekenlang te drogen, zodat u meteen ziet hoe het er in de woonkamer, de keuken of de slaapkamer uit komt te zien.

VT Wonen PVC vloer: met onze legservice

Denkt u aan een VT Wonen PVC vloer? Dankzij onze legservice weet u bovendien zeker dat het superstrak ligt. Ontdek de verschillende PVC vloeren en bekijk bijvoorbeeld hoe we die in visgraat leggen. Op die manier realiseren we een vtwonen PVC vloer, precies zoals u die op televisie bij anderen heeft gezien.

Vragen over uw vtwonen PVC vloer of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.