Een PVC vloer in Heemskerk is een prachtige, duurzame en bovendien bijzonder sfeervolle keuze. De vloeren zijn er in visgraat en andere patronen, altijd op basis van meer dan 85 jaar vakmanschap door onze ervaren specialisten.

Met ons brede assortiment van merken zoals Vivafloors, Ambiant en Moduleo heeft u de keuze uit alle mogelijke stijlen, soorten en kleuren. Dus zoekt u een mooie warme houtachtige vloer of heeft u een heel ander patroon in gedachten? Met de online kamer-configurators is het zelfs mogelijk om een goed beeld te krijgen van hoe het er bij u thuis uit zal komen te zien.

85 jaar vakmanschap: visgraat en andere patronen

De Vloerenreus is een label van Kokkelkoren Project- en Woninginrichting. Dat betekent dat we beschikken over meer dan 85 jaar ervaring en vakmanschap. Wij weten waar een mooie vloer aan moet voldoen en hoe goede kwaliteit tot uiting komt.

We werken al jarenlang samen met de beste merken voor bijvoorbeeld PVC vloeren. Ondertussen betaalt u een scherpe prijs, zowel voor het materiaal als om de vloer vakkundig te laten leggen. Dat kan in visgraat, net als met bijvoorbeeld een mooie betonlook. Dus zoekt u een PVC vloer die (tientallen) jaren mee kan en meteen opvalt als blikvanger in de ruimte? Wij adviseren u graag.

Alle A-merken: Vivafloors, Ambiant, Moduleo en meer

Ons brede aanbod omvat alle A-merken voor een hoogwaardige PVC vloer. We laten u de vloeren van Vivafloors, Ambiant, Hebeta, Therdex, moduleo, Forbo allura, Objectflor Expona, Quick-step, mFlor en Beautifloor graag zien bij ons in de showroom. Ontdek de verschillende afwerkingen en de hoge kwaliteit, die garandeert dat de vloer volledig aan uw wensen voldoet.

PVC vloer in Heemskerk laten leggen

We zijn uw specialist voor de PVC vloer in Heemskerk en de rest van Noord-Holland. Dus kom naar onze showroom in Warmenhuizen of stel online uw vragen, dan vertellen we u graag meer. En wilt u de vloer graag professioneel en vakkundig laten leggen? Dat doen we verlijmd of geklikt, afhankelijk van uw voorkeur en bijvoorbeeld op basis van de ondergrond.

Vragen over uw PVC vloer in Heemskerk of een afspraak maken bij ons in de showroom in Warmenhuizen? Bel ons op telefoonnummer 0226 392 182, stuur ons een e-mail naar info@devloerenreus.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.