Vloeren kunnen volgens bepaalde legpatronen gelegd worden. Bekende legpatronen zijn de visgraat of het wildverband. Vloeren die in wildverband gelegd zijn, kennen een speels karakter en bevatten tegels, planken of stroken van verschillende afmetingen. Ruimtes met pvc vloeren in wildverband ademen sfeer en hebben een unieke uitstraling.

Een breed assortiment

Bij deVloerenReus heeft u volop keuze uit pvc vloeren in verschillende uitvoeringen én afmetingen. Perfect voor het leggen van een vloer in wildverband. De vloeren zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, slijtvast en vochtbestendig. Ideaal voor gezinnen, op kantoor of in een wachtruimte. Laat u verbazen over de vele mogelijkheden in kleur, reliëf en dessin en ontwerp uw eigen vloer geheel naar wens.

Deskundig advies over wildverband vloeren

De wildverband methode wordt het meest vaak toegepast als het om pvc vloeren gaat. Het is een manier van leggen die een prachtig resultaat geeft en zorgt voor een minimale hoeveelheid restafval. Pvc vloeren in wildverband kunnen gelijmd worden of zwevend geplaatst worden. Weten wat voor uw ruimte het beste is? Neem dan contact op voor deskundig advies op maat.